Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Kluk štípl holčičku v dětském koutku do zadku. Jejich matky se kvůli tomu popraly

Jak by se neměly řešit konflikty ukázaly svým dětem ve středu dopoledne dvě matky, které se popraly v dětském koutku na jihu moravské metropole. Vzájemný konflikt dvou žen zapříčinily jejich děti. Syn jedné z nich měl údajně štípnout do zadku dceru druhé ženy.

Když si dvaatřicetiletá žena postěžovala o rok starší matce chlapce, že její syn měl štípnout její dceru do zadku, reagovala osočená žena výrokem, že její dítě by nic takového neudělalo a údajně začala druhou matku sprostě urážet.

Situace eskalovala, když dvaatřicetiletá žena, jejíž dceru prý chlapec štípl, mávla o rok starší ženě rukou před obličejem. Třiatřicetiletá žena na to totiž prý zareagovala tak, že zaťala pěst a udeřila druhou ženu do obličeje, popsala mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková.

Na místo přijeli strážníci, kteří uviděli, že napadená žena měla v koutku úst drobnou krvácející ranku, lékařské ošetření, které jí hlídka nabídla, však opakovaně odmítla.

Přestože se strážníci snažili obě ženy co nejdříve uklidnit, vzhledem k vypjatým emocím předali případ s podezřením na narušení občanského soužití úředníkům, kteří budou mít k dispozici také kamerové záběry z herny, uzavřela mluvčí strážníků.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky děti, hřiště, matky, napadení, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kluk štípl holčičku v dětském koutku do zadku. Jejich matky se kvůli tomu popraly  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.