Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Neděle 15. září 2024  |  Svátek má Jolana
Bez reklam

Opilí mladíci řádili v brněnském parku. Převraceli kadibudky

V Žabovřeskách se dva opilci rozhodli zpestřit večer převracením mobilních záchodů. Strážníci je díky svědkovi rychle dopadli, i když se muži snažili tvrdit, že jen procházeli parkem. Případ teď řeší úředníci.

Podle volajícího na linku 156 převrátili v sobotu večer dva muži v Žabovřeskách mobilní záchody. Svědek oba podezřelé do telefonu detailně popsal a strážníky navedl jejich směrem, takže dvojici velice rychle dostihli. Třiačtyřicetiletý muž a jeho čtyřiatřicetiletý kamarád byli opilí, s hlídkou však bez problému komunikovali.

„Oba jí ale shodně tvrdili, že parkem jen procházeli. Strážníci tu však skutečně našli ležet na zemi dvě mobilní toalety, ze kterých vytékala speciální koncentrovaná kapalina, takzvaná rozkladová chemie. Přestože muži svoji vinu i nadále popírali, svědek strážníkům potvrdil, že dopadli správnou dvojici,“ Markéta Skřivánková.

Hlídce se v danou chvíli nepodařilo určit přesnou výši škody, případ s podezřením na znečištění veřejného prostranství a majetkový přestupek proto oznámili úředníkům. Strážníci pak podnikli všechny dostupné kroky k tomu, aby bylo v parku zase brzy čisto.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MPB

Štítky MPB, strážníci, alkohol, výtržnictví, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ježek

Žádní úředníci to řešit nemají. Naložit je do antonu. Seřezat je obuškem. Dát jim 1000 hodin veřejně prospěšných prací, např kopat kanál nebo kydat hnůj a ono by je to chlastání přešlo jedna báseň.

Pondělí, 2. září 2024, 08:15Odpovědět

Opilí mladíci řádili v brněnském parku. Převraceli kadibudky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.