Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Žena v Brně se zaklínila v keři a zoufale volala o pomoc. Strážníkům nadýchala téměř tři promile

Obyvatele brněnských Žabovřesk rozrušilo úpěnlivé volání o pomoc, které vycházelo ze křoví. Strážníci po chvíli hledání objevili v keři zaseknutou zmatenou ženu, nebyla schopná vstát a stěžovala si na závratě. Přiznala, že vypila půl litru vína a nadýchala 2,88 promile.

Úpěnlivé ženské volání slyšeli obyvatelé rodinných domů v Žabovřeskách. Z lesního porostu nad ulicí Marie Steyskalové se vytrvale ozývalo bezradné volání o pomoc, a tak jedna z místních obyvatelek zatelefonovala na linku 156.

„Strážníci lesík prohledávali a mimo hlavní cesty mezi křovinami objevili po několika minutách osmačtyřicetiletou ženu. Nemohla sama vstát, působila zmateně a když ji strážníci v zaklesnutí vyprovázeli z houští k lavičce, podlamovala se jí kolena. Hlídce také řekla, že se jí motá hlava, a tak jí hned přivolala sanitku,“ sdělil mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Žena nejprve tvrdila, že nepila žádný alkohol. O chvíli později přiznala dvě deci vína, aby nakonec připustila, že si ho dala přibližně půl litru. Hodnoty dechové zkoušky byly i tak překvapivě vysoké.

„Nadýchala 2,88 promile a zdravotníci po ošetření doporučili převoz na záchytnou stanici. Strážníci se dozvěděli, že má žena doma dospívající dceru, a tak se domluvili s příbuznou, že se o ni až do ženina vystřízlivění postará,“ doplnil Ghanem.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, alkohol, keř, záchytka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně se zaklínila v keři a zoufale volala o pomoc. Strážníkům nadýchala téměř tři promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.