Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Žena se mstila svému bývalému manželovi. Na sociálních sítích zveřejňovala jeho poštu

Policisté museli zasáhnout do sporu mezi rozvádějícím se manželským párem. Žena z Brněnska totiž na sociálních sítích zveřejňovala neprávem otevřenou poštu, která byla adresovaná jejímu bývalému manželovi. Vyfocené důležité oficiální dokumenty navíc posílala nové partnerce muže nebo jeho rodinným příslušníkům.

„Dlouhodobé spory při rozpadu manželství řešila pětatřicetiletá žena z Brněnska, pravděpodobně v touze po pomstě dnes již bývalému manželovi, opravdu svérázně. V minulých měsících přebírala jeho poštu v místě dřívějšího společného bydliště. Obálky s důležitými oficiálními dokumenty otevírala a seznamovala se s nimi,“ popsal mluvčí policie Bohumil Malášek.

Některé z dokumentů žena navíc zveřejnila na sociálních sítích a posílala rodinným příslušníkům či nové partnerce jejího bývalého partnera. „Spory bývalých manželů tak dostaly další rozměr v podobě přečinu porušení tajemství dopravovaných zpráv,“ uzavřel Malášek.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky msta, pošta, rozvod, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se mstila svému bývalému manželovi. Na sociálních sítích zveřejňovala jeho poštu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.