Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

VIDEO: Roční dítě zůstalo zamknuté v autě na rozpáleném parkovišti. Pomoci museli až strážníci

Roční miminko zůstalo samo zamknuté v autě stojícím na rozpáleném parkovišti. Došlo k tomu tak, že matka dítěte zaparkovala auto, vystoupila z něj a chtěla své zhruba roční miminko vytáhnout z dětské autosedačky, k tomu však nedošlo, protože auto se zničehonic automaticky zamklo. Sedmadvacetiletá matka tak rychle oslovila kolemjdoucího, který na místo přivolal strážníky.

Ve středu 14. srpna dopoledne, kdy obyvatele Brna sužovaly vysoké teploty a ulice byly rozehřáté do tropických teplot, se sedmadvacetileté ženě přihodila situace, ve které by se nechtěl ocitnout žádný z rodičů.

Žena zaparkovala svoji škodovku na rozpáleném parkovišti a vystoupila z auta, aby vzala své dítě ze sedačky, která byla na zadním sedadle. Když byla matka dítěte venku, auto se náhle automaticky zamklo, ale klíče zůstaly uvnitř. Žena naštěstí dokázala rychle zareagovat a oslovila kolemjdoucího muže, který okamžitě zavolal brněnské strážníky.

„Vzhledem ke stále stoupající teplotě se na parkoviště urychleně vydala nejbližší hlídka městské policie. Strážníci majitelce vozidla vysvětlili, že vzhledem k nepříznivým klimatickým podmínkám budou muset rozbít zadní okénko, s čímž rozrušená majitelka vozu okamžitě souhlasila. Díky pohotové reakci tak už zakrátko držela své plačící dítě v náručí a s úlevou strážníkům děkovala za jejich pomoc. Hlídka se ubezpečila, že je kojenec v pořádku, a ujistila se, že žena jejich další pomoc už nepotřebuje,“ doplnila mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MPB

Štítky dítě, auto, vedro, počasí, parkoviště, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

odporný pisálek-senzaci za každou cenu-na zvracení

Úterý, 20. srpna 2024, 16:19Odpovědět

Marie Glanczová

Píšete název článku jako by to matka dítěte udělala schválně a ne hala ho tam pár hodin- kolik vám platí za senzaci a kolik za pravdu?

Pondělí, 19. srpna 2024, 11:08Odpovědět

Marie Glanczová

ještě ji dali do krimi zpráv-Spisar je .....

Pátek, 23. srpna 2024, 14:48Odpovědět

VIDEO: Roční dítě zůstalo zamknuté v autě na rozpáleném parkovišti. Pomoci museli až strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.