Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Napadl mě náčelník, tvrdil muž z Brna. Před strážníky začal hajlovat a skončil v poutech

Opilý mladík na Moravském náměstí v Brně se dožadoval příjezdu strážníků, protože ho údajně napadl jakýsi tajemný náčelník. Místo vysvětlení se pustil do hajlování a ignoroval varování strážníků. Ti ho nakonec museli zkrotit a předat jako podezřelého státním kolegům.

Příjezd policistů vyžadoval v sobotu o půl druhé ráno na Moravském náměstí jednadvacetiletý mladík, požádal o pomoc kolemjdoucího. Oslovený muž mu vyhověl a zatelefonoval na linku 156.

„Očividně silně opilý mladík si potom před hlídkou začal stěžovat na Ukrajince a tvrdil, že na něj někdo zaútočil. Strážníky zajímalo, kdo ho napadl, dočkali se ale jen nejasné odpovědi, že údajným agresorem byl náčelník. Žádnou potyčku nezaznamenal ani stále ještě přítomný svědek,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

 Mladík během rozhovoru znenadání natáhl pravou ruku a začal vykřikovat nacistický pozdrav Sieg Heil. Strážníci ho opakovaně důrazně upozornili, že svým chováním vážně porušuje zákony, mladík ale hajloval dál navzdory jejich varování.

„Hlídku potom ohrožoval, a tak strážníci zasáhli silou a spoutali ho. Předali ho jako podezřelého z trestného činu,“ doplnil Ghanem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky MPB, strážníci, opilost, alkohol, napadení, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

1. Vzteklý muž z Brna chtěl pokousat strážníky. Pouta nepomohla, na řadu proto přišel slzný sprej a další případ - 2.Napadl mě náčelník, tvrdil muž z Brna. Před strážníky začal hajlovat a skončil v poutech - UBOHOST!!!!!
Nemají to hlídky MP. Brno. ale vůbec v poslední době jednoduché - TO HORKO DĚLÁ Z MNOHÝCH LIDÍ NEGRAMOTY - PITOMCE A K TOMU KDYŽ SE PŘIDÁ CHLAST A DROGY - TO SE HAJLUJE JEDNA RADOST - TO JE UBOHOST CO? KARABÁČ A MYDLITE JI PO TĚCH DUTEJCH PALICÁCH - CO TO TU MÁME ZA BANDU? Opět velký dík a obdiv hlídkám policie - ŠKODA, ŽE NEPROŠLO NAVÝŠENÍ PLATŮ PRO VÁS, HASIČE, POLICISTY.....

Úterý, 13. srpna 2024, 08:41Odpovědět

Napadl mě náčelník, tvrdil muž z Brna. Před strážníky začal hajlovat a skončil v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.