Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

VIDEO: Žena v Brně ukradla muži telefon z kapsy, jinému vzala během hovoru dvoustovku z kapsy

Hned dva pokusy o krádež zaznamenali brněnští strážníci ze strany žena, která se v noci na neděli pohybovala v okolí hlavního nádraží v Brně. Nejdřív vzala telefon z kapsy muži, který ležel na lavičce, pak při hovoru ukradla jinému muži řetízek a dvousetkorunovou bankovku. Žena je podezřelá z trestného činu.

Krátce po půlnoci na neděli si strážníci při kontrole okolí hlavního nádraží všimle rychle jdoucí ženy, za kterou stejně rychle kráčel muž a křičel na ni, aby zastavila. Strážníci se vydali za ním a dozvěděli se od něj, že mu vzala mobilní telefon. Dostihli ji a jednatřicetiletá podezřelá souhlasila, že přístroj není její. Tvrdila však, že jí ho padesátník dal,popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Záznam z kamer však odhalil, že žena lhala. Na videu je vidět, jak si muž lehl na lavičku a o chvíli později se k němu sehla žena, sáhla mu do kapsy u kalhot a vytáhla z ní mobil, o který se s mužem přetahovala, načež se dala na útěk.

Jen o několik minut později mluvili strážníci u nádraží s jiným mužem, kterého oslovila žena a chválila mu řetízek. „Prosbě, jestli by si ho mohla prohlédnout, vyhověl a dal jí šperk do ruky. Během zkoumání řetízku mu údajně nečekaně zasunula ruku do kapsy a vylovila prý dvousetkorunovou bankovku. Rychle mu potom zmizela z dohledu s penězi i řetízkem,“ popsal Ghanem.

Strážníci usoudili, že by mohlo jít o stejnou ženu, která měla na svědomí první případ, což se potvrdilo. „Strážníci s okradeným mužem ušli několik desítek metrů za druhou hlídkou. Muž údajnou zlodějku okamžitě poznal. Strážníci ji tedy předali jako podezřelou z trestného činu,“ uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto MP Brno

Štítky krádež, telefon, nádraží, peníze, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Chodit v noci kolem hl. brněnského nádraří znamená,koledovat si o okradení ,či zmlácení členy státem chráněného etnika,kteří mají přímo ve středu města spoustu bytů od magistrátu a ,,pracují " hlavně v noci.

Pátek, 26. července 2024, 17:38Odpovědět

VIDEO: Žena v Brně ukradla muži telefon z kapsy, jinému vzala během hovoru dvoustovku z kapsy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.