Počasí dnes29 °C, zítra29 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Namol opilý muž usnul v Brně před vchodem do domu. U nohou se mu povalovala zbraň

Lidé z Židenic zavolali městskou policii, protože je znepokojil pohled na totálně opilého muže, který se ve zhroucené poloze povaloval u vchodu do jednoho z domů a pod nohama mu ležela krátká střelná zbraň. Strážníci tak na místo vyrazili, aby situaci prověřili.

Dvě hlídky strážníků na zemi před spícím mladíkem opravdu našly krátkou střelnou zbraň. Když ji strážníci odstranili z jeho dosahu, muže probudili. 

„Hned jim bylo jasné, že není střízlivý. Potvrdila to i dechová zkouška s výsledkem bezmála 2,9 promile alkoholu. Pistole byla plynová, i tak měl muž ze zákona povinnost nosit ji skrytě a nebýt při tom ovlivněný alkoholem, drogami ani léky,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Státní policisté, kteří dorazili na místo, ponechali případ v kompetenci strážníků. „Zbraň proto muži odejmuli a případ oznámili k dořešení ve správním řízení. Úředníci se budou zabývat i mužovými sprostými urážkami na adresu hlídky,“ doplnil mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky zbraň, alkohol, opilý, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý muž usnul v Brně před vchodem do domu. U nohou se mu povalovala zbraň  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.