Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Muž v Brně předstíral obavy o příbuznou a přivolal strážníky. Ukázalo se, že rodinu okradl

Strážníci v Brně museli řešit rodinné drama. Mazaný zloděj od sebe chtěl odlákat pozornost, a tak přivolal příslušníky městské policie. Řekl jim, že jeho příbuznou údajně fyzicky napadá jiný člen rodiny. Seniorka strážníky ubezpečila, že je v pořádku a rozhodně jí nikdo neubližuje. Uvedla však, že rodinu oznamovatel okradl.

Ne všechna oznámení, která musí strážníci prověřovat, se ukáží jako pravdivá. K takovému scénáři došlo ve středu ráno v Řečkovicích. Na strážníky se obrátil osmadvacetiletý muž, který se podle jeho slov obával o svou příbuznou. Řekl jim, že ji údajně fyzicky napadá jiný člen rodiny a požádal strážníky o pomoc.

„Od jednaosmdesátileté ženy si ale hlídka vyslechla zcela jinou verzi příběhu. Seniorka strážníky ubezpečila, že je v pořádku a rozhodně jí nikdo neubližuje. Společně s dalšími dvěma svědky si ale před strážníky posteskla, že osmadvacetiletý muž, který hlídku přivolal, údajně ukradl jejímu synovi dva harddisky za zhruba tři tisíce korun,“ popsala policejní mluvčí Markéta Skřivánková.

Když se dotyčného strážníci zeptali, zda tomu tak skutečně bylo, ke krádeži se bez okolků přiznal a na výzvu hlídky oba harddisky vrátil. Svým chováním se tak stal podezřelým nejen z krádeže, ale také z narušení občanského soužití. Strážníci proto předali případ do správního řízení.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky MPB, strážníci, krádež, rodina, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Zloděj volá Lapte zloděje a jsme doma....

Sobota, 6. července 2024, 17:04Odpovědět

Muž v Brně předstíral obavy o příbuznou a přivolal strážníky. Ukázalo se, že rodinu okradl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.