Počasí dnes24 °C, zítra28 °C
Pondělí 24. června 2024  |  Svátek má Jan
Bez reklam

Mladá žena požádala muže v Brně o cigaretu. Rychle mu strhla z ruky hodinky a utekla

Devatenáctiletá žena se v Bratislavské ulici dala do řeči se starším mužem a požádala jej o cigaretu. Zalíbily se jí však jeho hodinky. Neváhala, strhla mu je z ruky a vzala nohy na ramena. Po hodině ji strážníci objevil na hlavním nádraží.

Strážníky oslovil v pátek navečer prostřednictvím linky 156 muž, který se stal obětí krádeže. Hlídku městské policie navedl směrem k Malinovskému náměstí, kde jí situaci dopodrobna popsal.

Strážníkům řekl, že ho v Bratislavské ulici prý oslovila žena v doprovodu svého známého a požádala ho o cigaretu. Během hovoru žena údajně zaměřila svoji pozornost na jeho hodinky a zničehonic mu je prý strhla z ruky. Hned nato údajně dvojice utekla.

„Osmašedesátiletý muž strážníkům oba popsal, nikde poblíž už se však nenacházeli. Zhruba po hodině na ně ale údajně okrádaný muž narazil na nedalekém hlavním nádraží, kam přivolal také hlídku městské policie. Strážníci obratem devatenáctiletou ženu a jejího známého zastavili a vyzvali k předložení dokladů,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Údajně okradený muž hlídce potvrdil, že je to skutečně ta žena, která ho prý připravila o hodinky a hotovost ve výši sedm set korun. Vzhledem k podezření ze spáchání trestného činu přivolali strážníci policisty a případ jim předali.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, hodinky, krádež, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Serepe Ticky

To je ten moderní způsob platby - "platba hodinkama"... :-D

Pondělí, 3. června 2024, 13:43Odpovědět

Mladá žena požádala muže v Brně o cigaretu. Rychle mu strhla z ruky hodinky a utekla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.