Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Muž z Brna si chtěl vyřídit účty s bývalou přítelkyní. Kopal do dveří a kamenem prohodil skleněnou lodžii

Muž si chtěl promluvit se svou bývalou partnerkou, ona ale byla jiného názoru a odmítla jej k sobě do bytu pustit. Rozhodl se proto nejdříve vykopnout dveře, což se mu nepodařilo. Následně ho napadlo rozbít skleněnou lodžii. Vzal kámen a plnou silou s ním mrštil tak, že se sklo rozlétlo všude kolem.

Pomoc strážníků potřebovala v sobotu odpoledne žena žijící v Bohunicích. Do dveří bytu prý kopal její bývalý přítel. Když se nakonec nedomohl vstupu dovnitř, odešel. Při odchodu ale ještě mrštil zhruba pěticentimetrovým kamenem do její prosklené lodžie.

„Střepy rozbité skleněné výplně o velikosti bezmála jeden metr čtvereční pokryly podlahu balkonu. Sedmačtyřicetiletý muž strážníkům řekl, že si chtěl se svojí bývalou partnerkou promluvit a k poškození skla se přiznal. Strážníkům nadýchal 0,36 promile alkoholu,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

 Ještě než odtud na výzvu hlídky odešel, dozvěděl se, že je podezřelý z majetkového přestupku a své chování bude vysvětlovat úředníkům ve správním řízení.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, hádka, dveře, lodžie, kámen, sklo, střepy, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Brna si chtěl vyřídit účty s bývalou přítelkyní. Kopal do dveří a kamenem prohodil skleněnou lodžii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.