Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Dezorientovaný muž se objevil na chodbě cizího domu v Brně. Byl celostátně hledaný

V brněnských Štýřicích se po chodbě jednoho z domů potuloval dezorientovaný muž, jehož přítomnost nahlásila nájemnice. Tvrdil, že nezná své jméno, strážníci jeho totožnost ale vypátrali a odhalili, že je celostátně hledaný. Skončil v rukou republikových policistů.

Na chodbě bytového domu v brněnských Štýřicích se objevil neznámý muž. Na jeho přítomnost upozornila hlídku městské policie jedna z nájemnic. Muž působil dezorientovaně a strážníkům zpočátku nedokázal říct své jméno, bydliště ani ve kterém městě se právě nachází.

„Přivolali proto raději zdravotníky, aby mu zajistili případnou lékařskou péči. Ještě, než přijeli, snažila se hlídka trpělivě přijít alespoň na to, jak se muž jmenuje. Díky svému vlídnému přístupu nakonec přece jen informaci získala a mohla tak ověřit jeho osobní údaje,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Hned na to strážníci zjistili, že po muži je vyhlášeno celostátní pátrání. Předali ho tedy do rukou republikových policistů.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky MPB, strážníci, PČR, pátrání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dezorientovaný muž se objevil na chodbě cizího domu v Brně. Byl celostátně hledaný  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.