Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Zanedbaný muž spal na chodníku u popelnic, před strážníky šermoval plastovou vidličkou a na jednoho plivl

Brněnští strážníci v sobotu odpoledne kontrolovali prostor před hlavním nádražím, kde našli muže spícího u popelnic, který na sobě měl silně znečištěné oblečení a působil velmi zanedbaně. Když se strážníci rozhodli zkontrolovat jeho zdravotní stav, dočkali se nečekané reakce.

Muž ležící na chodníku začal hned po probuzení strážníky sprostě urážet, chtěl poškodit reklamní vitrínu i odpadkový koš a před strážníky šermoval plastovou vidličkou. Navíc rychle sáhl po skleněné lahvi a na jednoho ze strážníků plivl.

„Na předchozí opakované zákonné výzvy silně opilý agresor nijak nereagoval, a tak strážníci použili donucovací prostředky, pomocí kterých ho dostali na zem. Urputně se bránil i poutání, a tak mu do obličeje nastříkali slzný sprej. Přivolaní zdravotníci ho za doprovodu hlídky odvezli sanitkou na záchytnou stanici,“ popsal mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

Muž je nyní podezřelý z neuposlechnutí výzvy a znevážení úřední osoby i z majetkového přestupku. „Případ míří do správního řízení,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky popelnice, napadení, plivanec, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak to je už velice SILNÝ KAFE, CO MUSÍ HOŠI Z MP. BRNO ZAKOUŠET - Hoši, vážím si Vaší práce a NEZÁVIDÍM VÁM TAKOVÉ POBUDY, JAK BYL TENHLE. Velkej bič a malej dvůr - suchej chleba na celodenní stravu a večer nechat chrápat pod stromem. Jinak koště, lopatu a MAKAT AŽ DO SETMĚNÍ. Zdravím MP. Brno.

Pondělí, 20. května 2024, 10:39Odpovědět

Zanedbaný muž spal na chodníku u popelnic, před strážníky šermoval plastovou vidličkou a na jednoho plivl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.