Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Pracovník brněnského baru postříkal návštěvníka pepřákem. Myslel jsem, že nezaplatil útratu, vysvětloval

Na návštěvu baru v širším centru jihomoravské metropole jen tak nezapomene dvaačtyřicetiletý muž. Zaplatil účet servírce a už byl na odchodu, když v tom ho doběhl jiný zaměstnanec. V domnění, že muž odchází bez placení, mu do obličeje nastříkal pepřák.

Nedorozumění eskalovalo ve spor mezi dvěma muži, který si vyžádal přítomnost hlídky městské policie. Dvaačtyřicetiletý muž zavítal do jednoho z barů v širším centru města. „Když chtěl uhradit dluh, zjistil, že platba kartou není možná, a hotovost u sebe neměl. Se servírkou se tedy domluvil na jiném způsobu vyrovnání,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivanová.

Chvíli poté, co z baru odešel, ho ale dostihl jiný zaměstnanec provozovny a začal se s ním dohadovat. Rozepře mezi oběma muži nakonec skončila tak, že pracovník baru údajně vytáhl pepřový sprej a nastříkal ho o rok staršímu muži do obličeje. Hájil se tím, že se ho návštěvník pokusil udeřit, a proto použil sprej.

Napadený muž ale popřel, že by se chystal na svého soka zaútočit, a jeho verzi potvrdila také přihlížející svědkyně. Strážníci muži poskytli dekontaminační sprej, aby si mohl vypláchnout oči, a ujistili se, že nikdo z přítomných nepotřebuje lékařské ošetření.

„Podezření z narušení občanského soužití pak předali úředníkům, kteří se budou případem dále zabývat,“ doplnila Skřivanová.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Taurus klub Brno

Štítky MPB, strážníci, bar, pepřový sprej, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

KNEDLO PEPŘO ZELO - tAK TO KNEDLO JE TEN BLBEJ ČÍŠNÍK - PEPŘO DOSLAT HOST A ZELO - BYLO VŠEM DOST KYSELO VŠEM.

Pátek, 3. května 2024, 13:51Odpovědět

Pracovník brněnského baru postříkal návštěvníka pepřákem.  Myslel jsem, že nezaplatil útratu, vysvětloval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.