Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Muž při čekání na šalinu vyzýval ostatní cestující k boji. Před strážníky chtěl rozbít skleněnou výlohu

Dlouhou chvíli na zastávce u brněnského hlavního nádraží zaháněl třiatřicetiletý muž provokováním ostatních cestujících. Nadávkami a fyzickými gesty je vybízel k boji. Když si ho převzali strážníci, byl agresivní i na ně a chtěl před jejich zraky rozbít skleněnou výlohu jedné z provozoven u nádraží.

Pozornost hlídky pořádkové jednotky upoutal třiatřicetiletý Brňan. Strážníci si ho všimli při kontrole přednádražního prostoru. Na nástupním ostrůvku slovně napadal cestující čekající na spoj a pohyby a gesty naznačoval fyzický útok.

Hlídka muže kontaktovala a z taktických důvodů ho vyzvala, aby ji následoval k blízké budově vlakového nádraží. Brňan souhlasil, ale prokázat svoji totožnost se mu nechtělo. Místo toho se začal chovat nekontrolovatelně a dělal prudké pohyby. Dokonce se pokusil narazit do skleněné výplně výlohy.

„V tom mu zabránil jeden ze strážníků. To se muži vůbec nelíbilo a začal na hlídku pokřikovat různé sprosté výrazy. Když se konečně uklidnil, dozvěděl se od hlídky, že je podezřelý ze spáchání hned několika přestupků. Své chování bude muset vysvětlovat úředníkům,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martin Šeda

Štítky MPB, strážníci, nádraží, výloha, boj, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TO JSOU MEZI NÁMI HOVADA CO???

Neděle, 28. dubna 2024, 10:15Odpovědět

Muž při čekání na šalinu vyzýval ostatní cestující k boji. Před strážníky chtěl rozbít skleněnou výlohu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.