Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena z Brněnska spolykala velké množství prášků a zmizela. Policisté ji vypátrali až v Liberci

Do pátrání po sebevraždou vyhrožující ženě se zapojili policisté ze tří krajů. Dotyčná na sociální sítě napsala, že spolykala hodně prášků a chce ukončit svůj život. Následně zmizela. Podle příspěvků, které uveřejňovala, ji ale policisté vypátrali v Liberci.

Zpráva na sociální síti, v níž se osmatřicetiletá žena veřejně svěřila, že chce spáchat sebevraždu, rozrušila oznamovatelku z Tišnovska. Neváhala a na záměr zoufalé ženy, která podle příspěvku spolykala velké množství prášků, upozornila policisty.

Žena zmizela a policisté bojovali s časem. Do pátrání se zapojily hlídky také z Prahy a Liberce, protože podle indicií, které za sebou žena nechávala, vedly její kroky právě tam.

„Na sociálních sítích spolu s oznamovatelkou postupně získávali informace, které vyhodnocovali a ověřovali. Hlídky kontaktovaly elektronicky, telefonicky i v terénu řadu lidí. Od nich získané poznatky je přivedly až do Liberce,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Tamní policisté v jednom z bytů hledanou ženu našli, měla kolem sebe prázdné obaly od léků a jen obtížně komunikovala. Poskytli jí první pomoc a následně předali přivolaným záchranářům. Žena skončila v péči zdravotníků na specializovaném pracovišti liberecké nemocnice. Podle posledních zpráv je mimo ohrožení života.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky PČR, policie, policisté, sebevražda, prášky, Brno, Praha, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena z Brněnska spolykala velké množství prášků a zmizela. Policisté ji vypátrali až v Liberci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.