Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž v Brně se tři dny nemyl a smrděl. Osprchoval se v drogérce deodorantem

Rčení, že ryba, host a také muž z Brna třetího dne začínají smrdět, se potvrdilo v centru moravské metropole. Tam zavítal do obchodu s drogistickým zboží šestatřicetiletý Brňan, který v poslední době zanedbával hygienu. V obchodě se osprchoval deodorantem, což naštvalo sekuriťáka, jenž smraďocha chytl za límec.

K případu došlo v obchodním centrum, které se nachází v centrální části největšího moravského města. Do obchoďáku zavítal šestatřicetiletý muž, aby se otočil v drogérii. Potem zavánějící příchozí si vyhlédl regál s antiperspiranty. Před všemi ostatním návštěvníky na sebe obsah oblíbeného produktu vyšplíchal a vrátil zpět do poličky. Jenže nepoctivce zmerčil sekuriťák. Zkušeně si počkal na příležitost a Brňana lapil.

„Hned potom chtěl prý z prodejny odejít. V tom ale pracovník zabránil a vyzval ho k zaplacení znehodnoceného zboží. Když to odmítl, zavolal zaměstnanec bezpečnostní agentury strážníky,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná výjezd z úterního večera.

Strážníci šli hned k věci. Podezřelého se zeptali, zda je pravda, co svědci tvrdí. Šestatřicátník se postavil k problému čelem a potvrdil, že skutečně na sebe stříkal sprej. Přidal ale také vysvětlení. 

„Hlídce řekl, že už se tři dny nemyl a nechce páchnout. Protože si body spray nemohl koupit, oznámili strážníci podezření ze spáchání majetkového přestupku úředníkům,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, Security, Krádež, Hygiena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Hygienický PRASE - opět - nemám, co dodat!

Pátek, 1. prosince 2023, 16:14Odpovědět

Petr Ježek

No dostane pětikilo pokutu kterou stejně nezaplatí a půjde zvesela smrdět dál. Takových jsem za těch šest let co jsem v obchodě dělal zažil desítky.

Pátek, 1. prosince 2023, 06:45Odpovědět

Muž v Brně se tři dny nemyl a smrděl. Osprchoval se v drogérce deodorantem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.