Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Cestující v Brně propleskla šalinářku. Nenechala mě rozloučit s bývalým, zdůvodnila

Kuriózní situace se naskytla lidem, kteří cestovali tramvají v Brně. Přímo ve voze se strhla rozepře mezi šalinářkou a cestující. Pasažérka se ve dveřích dlouze loučila s ex přítelem, což se řidičce nelíbilo a ženě vyčinila. Jakmile ale popojela na další zastávku, dostala rychlý a svižný záhlavec, po němž na místo spěchali strážníci.

Ke sporu mezi dvěma Brňankami došlo u křižovatky Nádražní a Hybešova. Zárodek konfliktu ale začal už dříve, když se šalinářce nelíbilo chování posádky. Konkrétně třicetileté ženy, jež se ve dveřích loučila s bývalým. Řidička osazenstvo napomenula. Nečekala ale, že zákaznice dopravního podniku chystá odvetu. V době, kdy už se držela pracovnice šalinářského bidla a jela s vozem na další zastávku, přišel nečekaný atak. Když stála před semaforem, cestující otevřela dvířka a ubalila jí lepanec. Zaměstnankyně městského dopravce proto rychle mačkala tísňové tlačítko, aby na místo dorazili strážníci. Ti vyslechli šoférku a následně pasažérku.

Od cestující z Brna, kterou jim pracovnice dopravního podniku ukázala, hlídka slyšela, že řidička kolejového prostředku ji prý napadla. Údajně jen proto, že se zdržovala ve dveřích tramvaje, když se loučila se svým bývalým přítelem. Brňanku to prý rozčílilo a když řidička zastavila před semaforem, dle svých slov jí jednu dala,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Hlídka městské policie se poté ptala, zda není třeba přivolat záchranku. Nakonec posádka nemusela vyjet. „Ani jedna z žen nepožadovala lékařské ošetření a nebyla naštěstí viditelně zraněna. O vině a případném trestu rozhodnou úředníci. Strážníci totiž podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámili správnímu orgánu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Šalina, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Koudelka

Řidička se měla následující den odebrat k závodnímu lékaři s úpornými bolestmi hlavy a zablokovanou krční páteří a setrvat v PN aspoň 7 dnů =trestný čin ublížení na zdraví a čmoudka by šla k soudu.

Neděle, 24. září 2023, 09:25Odpovědět

Lenka Kuchařová

Pane Harvánku,přesně jste ,,trefil hřebík na hlavičku " a naprosto s Vámi souhlasím.Docela se divím,že to řidička neudělala tak,jak popisujete.

Pátek, 22. září 2023, 22:32Odpovědět

Ladislav Harvánek

Tak kdyby se to stalo mně, šalinu zastavím, zajistím aby neujela a požádám ostatní cestující aby si vystoupili, protože odmítám pokračovat v další jízdě pfotože bych mohl způsobit v rozrušení dopravní nehodu. A bylo by věcí Dopravního podniku, aby si vymohl náhradu škody, která by mu vznikla. A konečně by se začalo podnikat něco pro zajištění ochrany řidičů MHD, kteří jsou ohrožováni cestujícími za něco, co sami nezpůsobili.

Pátek, 22. září 2023, 20:13Odpovědět

Lenka Kuchařová

No,člence státem chráněného etnika se nemůže nic stát.Maximálně na ni příslušné orgány udělají ,,ty,ty ,ty " a Úřad práce jí zvýší soc. dávky,aby ,,nedej Bože " nějak nestrádala....Ukrajinka by si něco takového nedovolila ani omylem.To jenom jisté etnikum je vždy pohodě

Pátek, 22. září 2023, 19:42Odpovědět

Bára Antonová

Cikorka nebo Ukrajinka? Normální ženská by tohle neudělala

Pátek, 22. září 2023, 19:19Odpovědět

Marie Glanczová

spíš cikorka

Sobota, 23. září 2023, 10:45Odpovědět

Naděžda Říhová

Je smutné že si vůbec dovolí polozit ruku na obsluhu šaliny

Pátek, 22. září 2023, 19:08Odpovědět

Jan Slipka

Jo v Brně ,tam je to divoký,kam se hrabe Praha

Pátek, 22. září 2023, 15:12Odpovědět

Antonín Grombíř

A zase se cikorce nic nestane, správní řízení ji rozhodně nerozhází...

Pátek, 22. září 2023, 14:18Odpovědět

Petr Ševčík

A nejen cikorce. Synovi zloděj ukradl kolo a když jsem ho dostihl, srazil mne na zem a zkopal do bezvědomí. Podle policie to nebyl trestný čin a podle magistrátu jsem nebyl ani poškozený. Agresor nebyl cikán, jen nějaký flákač.

Sobota, 23. září 2023, 12:21Odpovědět

Stanislav Horák

Jo Brno, tam život tepe...

Pátek, 22. září 2023, 12:40Odpovědět

Jiří Michal Zatloukal

Asi už ji došlo, že někoho napadla a tak se to snaží uhrát na to, že si řidička začala? Trapka. Po vyřešení úředníky bych ji zažaloval za pomluvu. Ať ví jak se má chovat. Chciplina.

Pátek, 22. září 2023, 12:15Odpovědět

Cestující v Brně propleskla šalinářku. Nenechala mě rozloučit s bývalým, zdůvodnila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.