Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Parta bezdomovců se nasáčkovala do bytu nemocného muže. Je přeci ve špitále, divili se

Jako ve zlém snu si připadá muž z Vyškova, který několik týdnů podstupuje léčbu v brněnské nemocnici. Vážně nemocnému se po dobu pobytu ve špitále nastěhovala do bytu partička hlučných bezdomovců. Nezvané hosty nakonec rozehnala až městská policie.

Těžké časy aktuálně prožívá muž z Vyškova. Poslední dva měsíce tráví v brněnské nemocnici, kde se léčí se vážnou nemocí. Na lepším zdravotnímu stavu pak pacientovi vůbec nepřidala čerstvá informace ohledně jeho bytu v Tyršově ulici. Do příbytku se totiž pozvala skupina houmlesáků, kteří si obydlí doslova přivlastnili. Na chování drzých jedinců po chvíli přišli sousedé. Lidem bylo totiž divné, že se z prostorů se ozvývá randál. Sousedka proto naznala, že známému nejspíše někdo ukradl klíče, a tak povolala do akce městskou policii.

„Podařilo se nám potvrdit od sestry souseda, že se muž skutečně nachází ve vážném stavu a není schopný komunikace. Samozřejmě se jí zároveň nelíbilo, že by v bytě bratra měl někdo bez jeho přítomnosti bydlet. Na místo tak vyrazila hlídka kolegů, kteří dotyčné vyzvali, aby si sbalili své věci,“ popsal velitel vyškovských strážníků Petr Sedláček.

Strážníci našli na místě dva jedince. Důrazným upozorněním hostům řekli, aby si sbalili věci a odešli. Při check outu také zanedbaní nášvěvníci odevzdali klíče. „Klíče od bytu a vchodu do domu jsme na žádost sestry souseda předali oznamovatelce s tím, že se postará o prozatímní údržbu bytu,“ doplnil velitel.  

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Vyškov, Bezdomovci, Nemocnice, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parta bezdomovců se nasáčkovala do bytu nemocného muže. Je přeci ve špitále, divili se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.