Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Muž z Brna střílel po hlučných lidech v parku. Nemohl jsem spát, hájil se

Razantním způsobem vyřešil muž z Brna problém s hlučnými návštěvníky parku. Zoufalý padesátník kvůli rámusu nemohl spát, a tak se hloučky lidí rozhodl rozehnat puškou. Vykloněný z okna svého bytu po skupince několikrát vystřelil. Před policisty své zvláštní řešení hájil tím, že nepoužil náboje.

O rozruchu přímo v centru moravské metropole informovala hlídku znepokojená dvojice. Neznámý muž podle ní vykoukl z okna ve vyšším patře a opakovaně vystřelil směrem do parku. Svědkovi se šíleného střelce dokonce podařilo natočit na video a vyfotit. 

Hlídka se nejprve ujistila, že nikdo z přítomných není zraněn a nepotřebuje lékařské ošetření. Společně s přivolanými republikovými policisty se strážníci vydali kontaktovat  střelce kontaktovat,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

V bytě zastihli šestapadesátiletého muže, který přiznal, že ze vzduchovky opravdu střílel, hájil se ale tím, že uvnitř zbraně nebylo střelivo. „Řekl jim, že mu vadí návštěvníci parku, kteří údajně dělají hluk, a on kvůli nim nemůže v klidu spát,“ vysvětlila Skřivánková příběh muže, který chtěl střílením „na prázdno“ lidi jen vyplašit.

Případ s podezřením na porušení zákona o zbraních a střelivu si od strážníků převzala Policie České republiky.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky střelba, Brno, vzduchovka, park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Bělka

Pána dokážu plně pochopit. Ikdyž to střílení snad ze vzduchovky? V dnešní době, která je na některých místech za hranou s hlukovým a světelným znečištěním je velmi nízká kvalita života. Pokud vám vadí hluk, nedovoláte se nikdy nikoho. A i MP nemůže zakročit. Nemá jasnou podporu v zákoně ohledně míry hluku.

Pondělí, 18. září 2023, 05:42Odpovědět

Jarda Adámek

Dobrý den, kdyby konala MP, tak by ten zoufaly clovek neudelal zoufaly cin!!! Dalsi komentar je zbytecny ????????????????????

Neděle, 17. září 2023, 18:17Odpovědět

Muž z Brna střílel po hlučných lidech v parku. Nemohl jsem spát, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.