Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Šofér falešného taxíku srazil v Brně důchodce a ujel. Auto rychle prodal

Muže, který srazil důchodce na přechodu a od nehody bezohledně ujel, vypátrali a obvinili brněnští policisté. Zjistili, že šofér sedl za volant falešného taxíku i přes zákaz řízení. Obvinění si vyslechl ve vězení, kde skončil pro jinou trestnou činnost.

Nehoda se odehrála v únoru v brněnské Slatině. Šofér škodovky srazil čtyřiasedmdesátiletého muže na přechodu poblíž obchodního centra v Řípské ulici. Senior po incidentu tvrdě dopadl na zem. Ani to však řidiče, který měl na autě označení "taxi", nepřimělo zastavit. Zraněný důchodce musel po nehodě vyhledat zdravotnické ošetření.

Policisté se dopátrali informace, že měl automobil propadlou technickou kontrolu a chyběla mu také pojistka. „Důkladným prověřováním vyšlo najevo, že auto řídil osmačtyřicetiletý muž, který neměl za volantem co pohledávat, protože měl vysloven zákaz řízení až do roku 2026. Obviněný se snažil policisty zmást zavádějícími informacemi a také rychle vozidlo prodal," vysvětlil vyšetřování policejní mluvčí Pavel Šváb.

Podle Švába byly rozpory také v mužově výpovědi. Nakonec ale kriminalisté našli dostatek důkazů a řidiče falešného taxíku obvinili. „A to z ublížení na zdraví z nedbalosti, neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Usnesení o zahájení trestního stíhání si převzal ve vězení, kde v současné době pobývá pro předchozí trestnou činnost," řekl v úterý Šváb.


Při nehodě v Řípské ulici se zranil důchodce

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, taxi, vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Stále stejný vzor vládnoucí mafie od udání a ukřižování Ježíše a osvobození vraha a lupiče barabase, když zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, z vraždy človeka si udělali živobytí, kšeft, turistickou atrakci s prodejem suvenýrů. Tak jednají dodnes. Po rozvratu v roce 89 soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, písně Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork Píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, žvanily, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné'mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako soudruh dvořák nebo Ursula vizprojev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky s ukázkou začerněných smluv Ursuly, generál Hynek Blaško Trampoty EU a článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, Minúta pravdy Milana Uhríka, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, exposlanec Jan Keller, na XTV exministr Vlastimil Tlustý, na U rádiu Martina Kociánová o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, omezování svobody slova(3.2). Prof John J Mearsheimer universityChicago naYT Matěj Gottwald čtitulky. Citát mužíka s pseudonymem rotschild 1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde.Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání.Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům...až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...- euro, kryplomēny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, vše směřuje k ovládnutí novou totalitou zelenismus, migrantismus, globalismus, dotace, závislost, euhujerismus, kovidismus, duhysmus, neZiskovky kterých máme 130 000. Odvádění stovek miliard korun z bank, voda, energie, stravenky, inflací, cenami potravin, daně včetně,,valecné, zbourání cukrovarů, vepřína v Letech, pobočky České pošty a otevření ukrajinské. Lidé se musí spojit všichni aktivisté, ekologové, vědci, ženy, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war..! Začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, mluvit spolu, chodit k volbám, nevynechat žádnou příležitost řict mafii a dost, vrátit moc lidem.

Čtvrtek, 29. června 2023, 15:10Odpovědět

Šofér falešného taxíku srazil v Brně důchodce a ujel. Auto rychle prodal  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.