Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně dokázal totálně zničit zastávku, přepůlit betonový koš a lehnout si na břicho

S obrovským nasazením se vrhl muž v Brně do demolice zastávky městské hromadné dopravy na východě města. Brňan objekt totálně zdemoloval přesnými kopy a při řádění rozpůlil betonový koš. Na podívanou byli rovněž zvědaví strážníci, které výtržník zdravil leháním na břicho.

K případu došlo v ulici Mikulčická brněnské části Slatina, kde na sebe veškerou pozornost kolemjdoucích strhl dvaapadesátiletý muž. Ten měl špatný den, který korunoval na zastávce MHD. Tam rozmlátil přístřešek, ze kterého vykopal veškerou skleněnou výplň. K tomu rozpůlil koš a vyházel odpadky na silnici. O všem se dozvěděla městská policie, jež neváhala a vyjela za podezřelým vandalem. Padesátníka přivítala hlídka blikáním modrých světýlek, na což Brňan překvapivě zareagoval.

Energicky rozhazoval rukama, vykřikoval různé vulgarity a v ruce držel nějaký předmět. Přesto si před strážníky sám okamžitě lehl na břicho a dal ruce za záda. Hlídka okamžitě muži nasadila pouta. Následně zjistila, že téměř všechny skleněné výplně přístřešku jsou rozbité. Střepy byly rozsypané v širokém okolí zastávky a poblíž se povalovaly potrhané papírové plakáty a odpadky,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážníky rovněž překvapilo, jak výtržník dokázal zničit koš na dvě části. Jeden kus ležel na silnici, kde se povaloval i další nepořádek. „Dvaapadesátník nezapíral a strážníkům řekl, že je naštvaný, proto si zlost vybil na zastávce a koši. Přítomní svědci jen potvrdili, že Brňanova agresivita byla značná. Přivolaní republikoví policisté si případ na místě převzali,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, MHD, Demolice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ladislav Harvánek

Tu paseku co způsobil ihned ho nechat uklidit, nahradit škodu a přidat mu tak 200 hodin veřejně prospěšných prací.

Středa, 24. května 2023, 11:45Odpovědět

Muž v Brně dokázal totálně zničit zastávku, přepůlit betonový koš a lehnout si na břicho  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.