Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie jde po hospodě, kam nezletilí chodili na pivo. Bylo jim z toho špatně, zlobí se

Oblíbená hospoda na Blanensku má problém. Do podniku naběhli policisté, kterým vadilo, že u piva sedí nezletilí školáci. Mladíci totiž alkoholové opojení nezvládli a jeden z nich po cestě domů upadl do bezvědomí. Majiteli benevolentního výčepu nyní hrozí až rok za mřížemi.

Policie zavítala do restaurace na Blanensku už několikrát. V únoru na podnik upozornili kluci, kteří do hospody zašli na pár piv. „Společně měli vypít celých dvanáct půllitrů. Ani mladý organismus jednoho z mladíků takový nápor alkoholu nezvládl. Během cesty z hospody upadl na zem, začal zvracet, dostal se do bezvědomí a musel být převezen do nemocnice,“ popsal situaci policejní mluvčí David Chaloupka.

Krátce po nepříjemném incidentu navštívili policisté hospodu znovu. Namátkovou kontrolou odhalili patnáctiletého hocha, který nadýchal téměř půl promile alkoholu „Alkohol mu podala stejná obsluha jako před pár dny. Policisté s ní proto zahájili trestní řízení pro podání alkoholu dítěti, za které hrozí až rok za mřížemi,“ dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky pivo, police, pokuta, hospoda, nezletilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie jde po hospodě, kam nezletilí chodili na pivo. Bylo jim z toho špatně, zlobí se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.