Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj na Brněnsku slavil. Do batohu si nacpal drahé kovy za miliony korun

Radost z nekalého přivýdělku musel mít muž, který se dostal do jedné z jihomoravských firem. Z objektu na Brněnsku si odnesl drahé kovy za miliony korun. Zloděj ale při činu udělal jednu velkou chybu. Podíval se přímo do bezpečnostní kamery.

Videozáznam z místa činu zveřejnili ve čtvrtek jihomoravští policisté. Neznámý pachatel vnikl do firmy poté, co poničil jedno z oken objektu. Při procházení budovou měl na zádech batoh, do kterého si nacpal finančně zajímavý lup. Poté, co našel klíče od trezoru, odcizil slitky drahých kovů v hodnotě několika milionů korun. Podle policistů mohl dostat tip.

Zloděje by mohla veřejnost poznat právě na základě videa. Muž se totiž v jednu chvíli zadíval přímo do nainstalované kamery. Když mu došlo, že to byla chyba, popadl rozloženou kartonovou krabici a přístroj zakryl. 

„Kriminalisté vyšetřující případ uvítají informace k totožnosti muže, kterého v kanceláři zachytila bezpečnostní kamera. Informace můžete sdělit na tísňovou telefonní linku 158. Policie děkuje za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

UŽ JSTE HO NAŠLI? A CO VEŘEJNOST? NEPOZNAL HO NIKDO NEBO CO?

Středa, 15. března 2023, 13:29Odpovědět

Diskutér T.

Tak veřejnosti - mrkněte na toho zloducha - díky kamerovým záznamům se již podařilo mnohé týpky vyhledat a objasnit - díky veřejnosti, kdy zloducha poznali. Technika je dobrá věc.

Neděle, 5. února 2023, 20:52Odpovědět

Zloděj na Brněnsku slavil. Do batohu si nacpal drahé kovy za miliony korun  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.