Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V Brně vyhlásili pátrání po tříletém chlapci. Našli ho ve volební místnosti, jak chroupe tatranku

Obrovské drama prožívala třiatřicetiletá matka z Brna, které se ztratilo o třicet let mladší dítě. Chlapec ujel ženě na kole. Po chvíli ho ztratila úplně z dohledu, a tak zkontaktovala městskou policii. Syna se nakonec po usilovném hledání podařilo najít. Byl ve volební místnosti, kde spokojeně chroupal tatranku.

Případ se odehrál v brněnské městské části Žabovřesky, kde se kolem jedenácté dopoledne ozvala na tísňovou linku 156 nešťastná matka. Sdělila, že ztratila potomka, které jí ujel na dětském kole. S ratolestí se přitom předem domluvila, že společně půjdou na blízké hřiště. Jenže chlapec na dohodu nedbal. Zrychlil a ujel neznámo kam. Do akce proto přispěchali strážníci, kteří uspěli.

Prohledali okolní ulice, blízká hřiště a do hledání se brzy zapojil i chlapcův otec. Krátce po čtvrt na dvanáct se na místní služebně rozezněl telefon a na druhém konci se ozval člen volební komise ze zdejší základní školy. Vylíčil, že do volební místnosti přišel osamocený malý chlapec,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Hlídka do budovy školy přispěchala. Za chvíli byl na místě i otec, který svého chlapce vyzvedl. Dítě nebylo schopné svůj výlet objasnit. „Klučina svůj výlet hlídce nijak neobjasnil. Možná i proto, že po celou dobu spokojeně pojídal tatranku,“ dodal Ghanem.


 

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Volby, Pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak tohle je opravdu zajímavá událost - matce se ztratil syn i s kolem, nakonec je nalezen otcem, jak chroupá tatranku ve volební místnosti - nebyl to nějaký nadějný hoch, co umí dobře počítat a za tatranku chtěl pomoci s počítáním hlasů?? Nebo se mohl jmenovat Petr a chtěl zjistit, jaký voliči mají názor na jeho dědu vysloužilého generála Pavla.....

Neděle, 15. ledna 2023, 06:33Odpovědět

V Brně vyhlásili pátrání po tříletém chlapci. Našli ho ve volební místnosti, jak chroupe tatranku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.