Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Neprojdete, zatarasila žena v kalhotkách cestu do brněnské restaurace

Překvapivý pohled se naskytl lidem v prodejně rychlého občerstvení v Brně. Mladá žena nakráčela do restaurace jen ve spodním prádle s bundou přehozenou přes ramena. Navíc to vypadalo, že spíše než pro jídlo přišla s cílem obtěžovat ostatní zákazníky. Zkrotili ji až policisté.

Chování jednatřicetileté zákaznice rozhořčilo večerní směnu restaurace rychlého občerstvení v centru moravské metropole. Spoře oděná žena vzbudila pozornost nejprve svým vzhledem a později také nepatřičným chováním. Nejenže křičela na celé kolo, ale také obtěžovala další hosty, kteří si přišli vychutnat jídlo.

Trpělivost došla obsluze ve chvíli, kdy se hlučná zákaznice postavila do vchodu provozovny tak, aby nikdo nemohl projít ven ani dovnitř. „Nezklidnila se ale ani při příjezdu policistů, ti proto museli použít donucovací prostředky a ženu zajistili. Po provedení dechové zkoušky na alkohol jim bylo hned vše jasné, ženě totiž naměřili více než tři promile," popsal policejní mluvčí David Chaloupka s tím, že polonahá žena putovala k vystřízlivění na záchytnou stanici.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, alkohol, záchytka, Brno, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak lehké ženy z privátu už nahání zákazníky i u jejich stolování - možná by bylo dobré také napsat o jakou národnost se jednalo........

Čtvrtek, 10. listopadu 2022, 10:58Odpovědět

Neprojdete, zatarasila žena v kalhotkách cestu do brněnské restaurace  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.