Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Muž v Brně si kradl na zimu oblečení, o které se rval se sekuriťákem

Nepovedený pokus o krádež má za sebou mladý muž z Brna, který si chtěl obnovit šatník na blížící se chladné období. Z prodejny v centru Brna se mu se zbožím odejít nepodařilo, a ze zlosti se tak porval s ostrahou. Teď ho možná čeká vězení.

Zloděje s nezaplaceným zbožím načapal u východu z prodejny sekuriťák obchodu. Když šestadvacetiletého hříšníka zadržel, začal být zákazník agresivní a svoji náladu projevoval také strkáním do personálu okolo sebe. „Kromě toho po nich vulgárně křičel a nekontrolovatelně máchal rukama kolem sebe. Při snaze přece jen z prodejny utéct prý úmyslně kopl do vchodových skleněných dveří, a tím je poškodil," řekla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Podle obsluhy prodejny s oblečením se způsobená škoda vyšplhá na částku vyšší než deset tisíc korun. Přivolaní strážníci na místě zkontrolovali zdravotní stav všech zúčastněných, nikdo zraněný nebyl. „Po zhlédnutí kamerových záznamů, které potvrdily slova svědků, uzavřeli strážníci případ jako podezření ze spáchání trestného činu. Muži teď hrozí vězení," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krádež, obchod, strážníci, městská policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně si kradl na zimu oblečení, o které se rval se sekuriťákem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.