Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Brno pohoršoval muž, který vrtěl pánví, posílal polibky a vystrkoval přirození na dívky

Jako hodně nepovedený tanec z počátku vypadalo počínání třicetiletého muže z Brna, který se kroutil v ulici Křenová. Jenže zdánlivá zábava nabrala úplně jiný rozměr, když na kolemjdoucí nezletilé dívky vystrčil své přirození, což přimělo k akci brněnské strážce zákona.

Na nevhodné chování třicátníka si stěžovalo hned několik dívek. Vymazat z hlavy nemohly zejména časový úsek, při kterém jim zvrhlík ukázal penis. Přitom se vlnil pánví a naznačoval posílání polibků. O případu se rychle dozvěděla městská policie, jež si udělala na hanbatého Brňana čas i přesto, že byla u jiného případu. 

Dvoučlenná hlídka sice právě zasahovala u silně opilého člověka, jeden ze strážníků ale okamžitě spěchal k podezřelému, který se rychlou chůzí vzdaloval. Brzy ho však dostihl, odvedl ho zpátky a dívky znovu zopakovaly svá předešlá tvrzení,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Muž byl při svém vystoupení značně posilněný alkoholem. Nadýchal tři promile, ale stále si trval na svém, že dívky si příběh vymyslely. „Tvrdil, že neslušně se k němu naopak chovala skupina slečen. Dívkám bylo teprve okolo patnácti let a strážníci celý případ předali policistům pro podezření z trestného činu,“ dodal Ghanem. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Nezletilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno pohoršoval muž, který vrtěl pánví, posílal polibky a vystrkoval přirození na dívky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.