Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Turistovi nabídli pomoc místní z brněnského nádraží. Mlátili ho a okradli

Na několikadenní výlet do Brna pravděpodobně nevzpomíná dobře muž, který v moravské metropoli sháněl přístřeší. Poté, co potkal místní, kteří mu nabídli výpomoc, se dlouho neradoval. Zdánlivě přívětivý pár měl totiž spadeno na jeho peněženku.

Osmadvacátník se dal po příjezdu na brněnské hlavní nádraží do řeči s dvojicí, která si k němu přisedla. Když páru sdělil, že v Brně hledá ubytování, neznámý muž mu ochotně nabídl, že může přespat v jeho domově. Důvěřivý mladík se proto s novými přáteli vydal vstříc údajnému bytu. K jeho překvapení ale společná cesta skončila za hobbymarketem v Heršpické ulici.

Dvojice tam z ničeho nic změnila svou rétoriku a chtěla muže obrat o peněženku. Když se začal bránit, schytal od ženy pár úderů pěstí. Loupež zachytila průmyslová kamera. „Kriminalistům už se také podařilo dopadnout mladíka. Žena, která se loupeže aktivně účastnila, jim však stále uniká. Pokud tuto ženu poznáváte, zavolejte na linku 158," řekl policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, loupež, krádež, nádraží, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turistovi nabídli pomoc místní z brněnského nádraží. Mlátili ho a okradli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.