Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Brno pobavil muž, který se zasekl v kontejneru. Vylovili ho experti

Neobvyklou podívanou připravil lidem v Brně mladý muž, který se nasoukal do kontejneru. Ze sběrné nádoby na oblečení mu zůstaly vyčnívat jen nohy. Když na místo dorazili strážníci odhodlaní nešťastníka vyprostit, zmizel v boxu kompletně.

Z vnitřku nádoby nacházející se v brněnské Líšni slyšela přivolaná hlídka už jen tichý hlas. Muž strážníkům vysvětloval, že je zatím v pořádku a nezraněný. Vyprošťování šestadvacetiletého mladíka ale nebylo snadné. „Strážníci nejdříve zavolali na kontaktní linku společnosti, který kontejner vlastní. Pracovnice jim ale sdělila, že v okolí nikdo nemá klíče, proto dostali svolení muže vysvobodit silou,“ řekl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Pořádková jednotka se i přes svoji bohatou zkušenost s otvíráním nejrůznějších předmětů při akci u nádoby zapotila. Když strážníci konečně nahlédli dovnitř kontejneru, čekal na ně blažený úsměv muže, kterému dělaly společnost naplněné igelitové tašky.

„Doklady u sebe neměl. Dobrá nálada ho ale neopustila během ověřování osobních údajů přes tablet, ani když ho strážníci upozornili, že případ skončí ve správním řízení," popsal Ghanem s tím, že strážníci muže podezírají z plánovaného odcizení věcí určených nadačnímu fondu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Krádež, výtržník, kontejner, Líšeň, městská policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Nebylo to v oblasti ČERNOVIC a neutekl někdo z léčení? Ten blažený úsměv tomu napovídá.

Neděle, 28. srpna 2022, 05:44Odpovědět

Brno pobavil muž, který se zasekl v kontejneru. Vylovili ho experti  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.