Počasí dnes33 °C, zítra23 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Jste podčlověk, křičel muž s nožem na sekuriťáka na nádraží v Brně

Povyk spustil na brněnském hlavním nádraží muž, který vytáhl nůž a křičel na lidi okolo sebe. Při ohrožování ostatních se dokonce obořil do člena ostrahy a řekl mu, že jej považuje za podčlověka. Nepříjemná událost skončila přivoláním záchranářů.

Incident se odehrál v samoobsluze ve vestibulu nádraží. Podle svědků muž zlostně křičel na prodavačku, a po vyvedení z prodejny dokonce vytáhl kapesní nůž. Zatímco agresor všem vyhrožoval, dal se do akce poblíž stojící dvaadvacetiletý mladík. Zbraň muži vyrazil z ruky a nůž uschoval u sebe. 

„Strážníci dorazili během okamžiku a mladík jim ještě řekl, že mu dvaapadesátiletý muž během roztržky poškodil hodinky. I před hlídkou městské policie podezřelý nadával ostatním a jednoho ze členů ostrahy označil za podčlověka, který si zaslouží likvidaci," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Dvaapadesátiletý muž se pak dál pokoušel vykročit proti přítomným lidem, v činu mu ale zabránili strážníci. Těm agresor tvrdil, že mu nůž jen nedopatřením vypadl z kapsy. „Protože si stěžoval na bolesti na hrudi, přivolali k němu záchranáře, aby zkontrolovali jeho zdravotní stav. Potom ho předali státním policistům jako důvodně podezřelého z trestného činu," řekl Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městská policie, strážníci, zásah, nůž, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To musela být pro kupující opravdu zajímavá podívaná - vidět agresivního blba mezi potravinami s nožem v pazourách - a co nakupující rodiče s dětmi? Dle mého názoru - trauma na hezky dlouho!!!

Neděle, 28. srpna 2022, 05:49Odpovědět

Jste podčlověk, křičel muž s nožem na sekuriťáka na nádraží v Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.