Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Lidé v Brně se báli muže s nožem a kalhotami u kolen

Lidi v brněnských Vinohradech vyděsil o víkendu hlasitý muž, který se na veřejnosti procházel polonahý. Nevyzpytatelného člověka potkali lidé na Pálavském náměstí, kde se jej jedna z kolemjdoucích pokusila přesvědčit, aby se oblékl. Nakonec ale musela přivolat městskou policii.

Podle strážníků byl dvaatřicetiletý muž v evidentně špatném psychickém stavu. Přivolanou hlídku muž s kalhotami spuštěnými ke kolenům nejdříve poslechl a přestal se obnažovat. Jeho hlasitý křik ale poslouchali dál. Dotyčný neustále vyřvával, mluvil si sám pro sebe a neorganizovaně přecházel ze strany na stranu.

„Choval se nepředvídatelně, chvílemi až agresivně. Zjištění hlídky, že muž má vedle sebe kuchyňský nůž se zhruba dvaceticentimetrovou čepelí, ještě závažnost situace podtrhlo," popsala dnes mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Mužův stav se postupně zhrošoval, dokonce vzal svůj mobilní telefon a rozbil jej o zem. Hlídka mu proto nůž rychle odebrala a přivolala zdravotníky. „I když je muž nejprve dobrovolně následoval k sanitce, záhy se zničehonic pokusil o útěk. V tom mu ale strážníci velmi rychle zabránili. V poutech pak za doprovodu hlídky zamířil na vyšetření," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky městská policie, strážníci, psychika, nůž, Brno, Brno-Vinohrady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Polonahý muž s nožem v ruce - to zavání sebekastrací, ale lékaři mu pomohou. Myslím, že dlohotrvající horko a nelibá situace kolem nás, nikomu nepřidá, těch. co budou rozbíjet mobilní telefony o zem bude zanedlouho více......

Čtvrtek, 25. srpna 2022, 07:06Odpovědět

Lidé v Brně se báli muže s nožem a kalhotami u kolen  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.