Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Muž na brněnském nádraží osprchoval sekuriťáka pivem a nakopal ho do holeně

Jako po vypjatém fotbalovém zápase si připadal pracovník ostrahy, když zasahoval na brněnském nádraží proti jednapadesátiletému útočníkovi s pivními plechovkami. Nejen, že měl tričko potřísněné od alkoholického nápoje, ale také se mu po tvrdém kopanci objevila na holeni modřina. Vše nakonec vyřešili až strážníci.

Agresivní muž se na hlavním železničním uzlu moravské metropole bavil tím, že na kolemjdoucí házel plechovky s pivem. Přesnou ránu si připsal i v případě sekuriťáka. Do akce proto spěchali strážníci, které povolala do terénu všímavá svědkyně. Hlídka na místo dorazila a hned jí bylo jasné, že nevyzpytatelný potížista má problém s alkoholem. 

V průběhu zákroku kopl do odpadkového koše, a když ho hlídka opakovaně vyzvala, aby se ihned uklidnil, muž na to nedbal. Nohou pak náhle zasáhl pracovníka ostrahy do holeně, a proto strážníci neměli jinou možnost než agresora spoutat,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Jakmile strážci brněnského zákona opilce zpacifikovali, vyzvali ho k dechové zkoušce. Přístroj ukázal, že Brňan má v sobě 2,5 promile. Proto putoval v doprovodu městských policistů na záchytku.  „Podezřením z přestupku proti občanskému soužití a neuposlechnutím výzvy se bude dále zabývat správní orgán,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Barbora Švub

Štítky Brno, Nádraží, Security, Strážníci, holenní kost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Často se u vlakového nádraží pohybuji a vidím poměrně vypracované hochy u ochranky na ČD, ale opilý gauner, který dokáže poranit člena ochranky a ještě házet plechovky po slušných lidech - to je tedy síla. Však záchytný HOTEL PRO OPILCE mu do rána odebere jeho energii, ale také i vytvoří určitý vítr v peněžence - jistě větší, než je teď venku...Příště už bude vědět, jak se na nádraží chovat a kolik bankovek by si měl připravit v případě dalšího incidentu - může být jen rád, že mu někdo silnější nerozbil tu ožraleckou nevymáchanou hubu!!!

Neděle, 21. srpna 2022, 21:08Odpovědět

Muž na brněnském nádraží osprchoval sekuriťáka pivem a nakopal ho do holeně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.