Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hledaná dívka si na nádraží v Brně hrála na schovávanou. Zapikali ji strážníci

Do dětských let se vrátila hlídka brněnských strážníků na brněnském hlavním nádraží, kde je nepřímo pobídla ke hře na schovávanou celostátně hledaná dívka. Z klání vyšla vítězně městské policie i přes to, že ji teenegerka zkoušela oklamat triky.

Městská policie si všimla mladé dívky u hlavního železničního uzlu moravské metropole ve středu večer. Jejich pozornost upoutala nečekaně rychlá chůze dotyčné. Jakmile náctiletá spatřila, že na ni přilepili své oči strážníci, ještě zrychlila. Následně hledala vhodný úkryt, jenže pozorní strážci brněnského zákona už zkušeně neplnoletou chytili.

Strážníkům pak tvrdila, že spěchá na vlak a vydávala se za čtrnáctiletou. Ověření osobních údajů však ukázalo, že ve skutečnosti je o rok mladší a zároveň i hledaná,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Strážníci měli obecně včera v noci žně. Našli hned pět lidi, kteří figurují v celostátním hledáčku hledaných osob. „Strážníci totiž přistihli i jiné dvě děti, které byly na útěku z výchovného zařízení, a také dva dospělé. Všech pět celostátně hledaných osob tedy obratem předali republikovým policistům,“ dodal Šoba.


 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Nádraží, Strážníci, Pátrání, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledaná dívka si na nádraží v Brně hrála na schovávanou. Zapikali ji strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.