Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Zloději v Brně se zásobili plynem. Tlakové lahve si odvezli v nákupním vozíku

Svérázným způsobem si rozhodli opatřit zásoby plynu neznámí pachatelé v Brně. Hned několik tlakových lahví si zloději odnesli z jednoho z obchodů s kutilskými potřebami. Při činu je zachytily tamní bezpečnostní kamery.

Na letní grilovací sezonu se možná rozhodla připravit skupina neznámých osob, které se do brněnského hobby marketu vydaly v nezvyklou noční hodinu. Zloději nejprve ucvakli zámek na hliníkové kleci, která se nachází na parkovišti u obchodu. Poté z ní vytáhli a v nákupním vozíku odvezli několik tlakových lahví s propan-butanem. Podle obchodu se škoda vyšplhala na více než deset tisíc korun.

Muže, kteří plynové bomby odnesli, i další přítomné osoby, zachytil kamerový systém obchodu. „Jestliže pak tyto osoby, které nám mohou svou případnou svědeckou výpovědí významným způsobem pomoct s případem, na záznamu poznáváte, volejte okamžitě tísňovou linku 158," apeloval policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, policie, tlakové lahve, obchod, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

No podle těch ksichtů to na český občany nevypadá .........doufám, že je brzy policie chytí a usvědčí, čím rychleji - tím lépe, protože večer mohou být na jiném místě a krást bomby pro svoji potřebu - poslechli si Večerní zprávy o zdražování plynu a protože neumí moc česky, tak se vypravili pro plyn, který byl nejblíž. ......DO KRIMINÁLU S NIMA, CO NEJRYCHLEJ..........

Středa, 20. července 2022, 11:00Odpovědět

Zloději v Brně se zásobili plynem. Tlakové lahve si odvezli v nákupním vozíku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.