Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Úředníkům z brněnského Bronxu vyváděl v bazénku muž s rozšířenými zorničkami

Pro osvěžující koupel v horkém letním dni se rozhodl muž v Brně. K ochlazení si ale plavec nevybral přehradu ani žádné z veřejných koupališť. Smočit se totiž rozhodl v okrasném bazénku uprostřed administrativního centra plného úředníků. Nakonec skončil na záchytce.

Lákadlu v podobě příjemně chladné vody nedokázal odolat devětadvacetiletý muž v brněnských Zábrdovicích. V jezírku uprostřed veřejně přístupné budovy navíc zůstaval i přes opakovaná upozornění zaskočeného personálu administrativního centra. Na souš plavce dostal až telefonát na linku městské policie. „Muž měl na sobě promáčené oblečení a zrychleným krokem se náhle snažil odejít. Nechával přitom za sebou výraznou mokrou stopu a nezastavil se ani po opakované zákonné výzvě," popsala událost mluvčí strážníků Markéta Skřívánková.

Chování a rozšířené zorničky promočeného muže hlídce naznačovaly, že se na svůj plavecký výkon posilnil návykovou látkou. Dotyčný se neovládal a kopal kolem sebe, dokonce se strážníky pokusil uhodit. Skončil proto v poutech a zamířil na záchytnou stanici. 

„Vylezením z vody však pro muže svérázná koupel tak úplně neskončila. U bazénku údajně poškodil dřevěný nábytek i dekorační rostliny a vzniklá škoda se pohybuje okolo devíti tisíců korun. Z neuposlechnutí výzvy a podezření z majetkového přestupku se bude po vystřízlivění zodpovídat správnímu orgánu," dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/ianwatts

Štítky brněnský bronx, městská policie, strážníci, Bronx, Brno, Zábrdovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Rozšířené zorničky bude mít mladík až dojde na platbu a pokutu a po odchodu se záchytného hotýlku se mu peněženka taky ztenčí........vedro dělá divy....... a bude i dneska hůř.

Středa, 20. července 2022, 09:08Odpovědět

Úředníkům z brněnského Bronxu vyváděl v bazénku muž s rozšířenými zorničkami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.