Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena z Brna přispěla k dopadení muže, který mluvil pravdu

Velkou pochvalu si za svou pozornost vysloužila žena z Brna, která strážníkům pomohla chytit opilého řidiče. Zavolala je poté, co mladíka viděla ve značně podroušeném stavu sedat za volant. Díky tomu opilec ve voze stihnul ujet pouze několik metrů, poté hlídce pár vypitých piv ihned poslušně přiznal. Při následné dechové zkoušce nadýchal 2,5 promile.

Alkoholem značně omámeného muže viděla v noci sedat do vozu návštěvnice podniku, kde si opilec dával do nosu. Když ho spatřila odjíždět, neváhala a bryskně zavolala městskou policii. Nejbližší hlídka díky tomu jízdu čtyřiadvacetiletého řidiče po pár metrech ukončila.

„Strážníkům přiznal, že před jízdou skutečně pil alkohol. To ostatně potvrdila i opakovaná dechová zkouška, která přinesla výsledek přes 2,5 promile,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Své chování strážcům zákona vysvětlil tím, že se pouze snažil upláchnout několika mužům, kteří ho pronásledovali a chtěli napadnout. Podle jiného svědka měl ale opilcův spěšný odchod jiný důvod. V hospodě se choval nevhodně tak dlouho, až ho nakonec obsluha vyhodila ven. Mladík se naštval a z místa se rozhodl rychle dostat pryč. 

„Případ s podezřením na spáchání trestného činu strážníci předali přivolaným policistům,“ dodala.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, řidič, alkohol, opilec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena z Brna přispěla k dopadení muže, který mluvil pravdu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.