Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cizinec v Brně vyhazoval věci z balkonu. Trefil auto, lahví minul chodkyni

Velké štěstí měla žena, která v Brně procházela po chodníku okolo jednoho z bytových domů v městské části Královo Pole. Z ničeho nic jí totiž kolem hlavy prosvištěla skleněná lahev, jež se roztříštila o chodník. Věci z balkonu vyhazoval cizinec, pro kterého si přijeli policisté i hasiči.

Na sedmdesátiletého vandala, jenž vyhazoval předměty z balkonu v nejvyšším patře budovy, přivolali policii náhodní lidé z ulice. Věci nebezpečně dopadaly na chodník i blízké zaparkované vozy. Jedno z aut skončilo po incidentu s poničeným čelním sklem. Chodkyně se podle svědků vyhnula letící lahvi  jen o půl metru. Kvůli neustále padajícím předmětům museli policisté celou ulici pod balkonem uzavřít.

Když se muži zákona vydali vandala zastavit, dotyčný se před nimi v bytě zamkl. „Na místo tak vyrazili také hasiči, kteří při otevírání bytu zdárně asistovali. Uvnitř byl následně nalezen zmatený sedmdesátiletý cizinec, kterého nyní policisté podezírají ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a výtržnictví," řekl policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, zásah, hasiči, vandalismus, balkon, Brno, chodník, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec v Brně vyhazoval věci z balkonu. Trefil auto, lahví minul chodkyni  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.