Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Mladík drsně napadl v centru Brna muže. Zkušenějšího soupeře zaskočil obuškem

Tvrdé a záludně si počínal devatenáctiletý mladík z Brna, když se v parku pod katedrálou svatého Petra a Pavla dostal do rozepře s o patnáct let starším mužem. Aby nad věkem zkušenějším soupeřem zvítězil, vytáhl na něj teleskopický obušek a praštil rivala vší silou do hlavy.

Ránu agresor zacílil přesně. Po úderu se čtyřiatřicetiletému muži spustila krev. Se zakrváceným oblečením a bolestivou ránou našli zraněného ihned strážníci, kteří atak zhlédli na kamerovém záznamu. Pracovníci u kamer následně zkontaktovali hlídku v terénu, aby agresora chytila. Netrvalo dlouho a městská policie slavila úspěch. 

K rychlému dopadení muže vedla blesková souhra pracovníků dohledového centra městské policie a strážníků. Hlídka dorazila vzápětí a podezřelého devatenáctiletého mladíka v Denisových sadech chytila,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba

Proč k potyčce a ostrému napadení došlo, zatím není jasné. Strážníci totiž předali případ policii s podezřením na spáchání trestného činu a s ohledem na aktuální vyšetřování neuvedli další podrobnosti. Zraněný muž skončil v péči zdravotníků. Přijela si pro něj sanitka, která ho odvezla do nemocnice. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Katedrála svatého Petra, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Krocil

“Mladík” …

Úterý, 12. července 2022, 09:48Odpovědět

Mladík drsně napadl v centru Brna muže. Zkušenějšího soupeře zaskočil obuškem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.