Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Milenecká hádka v centru Brna se zvrtla. Žena vysklila hrncem tramvajovou zastávku

Nový způsob využití kuchyňského nástroje objevila žena v centru Brna. Místo toho, aby si v hrnci uvařila víkendový oběd, vysklila s ním zastávku. Měla totiž vztek na svého přítele. Muž si chtěl zase zlobu vylít na přivolanou hlídku městské policie. Strážníkům nakonec nezbylo nic jiného než oběma nasadit želízka.

Italskou domácnost předvedla třiatřicetiletá žena se svým partnerem při čekání na tramvaj na Komenského náměstí. Místo talířů vzduchem ale lítaly hrnce. Muži se nakonec vášnivou kuchařku podařilo vytočit tak moc, že nádobou na vaření vytloukla prosklenou část přístřešku.

„Poté se pokusili schovat mezi ostatními cestujícími. Když je strážníci dopadli, sprostě nadávali a byli útoční,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem. Hlídka na místě našla rozsypaný odpadkový koš, který podle jedné z přihlížejících měla ničitelka také na svědomí.

Podezřelá se ke svému činu přiznala a strážcům zákona vysvětlila, že měla po hádce s přítelem vztek. Dál to ovšem ani jeden z dvojice řešit nehodlal. Šestapadesátiletý muž navíc strážníky neustále ohrožoval prudkými pohyby, a tak ho spoutali.

To se mladší ženě nelíbilo a začala svého milého před hlídkou bránit. „Strážníkům nezbylo nic jiného než postupovat stejně i vůči ní. Oba potom předali republikovým policistům jako podezřelé z trestného činu,“ dodal.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky MP Brno, strážníci, hádka, krimi, Brno, hrnec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Janek

Není lepší být sám

Úterý, 28. června 2022, 07:58Odpovědět

Milenecká hádka v centru Brna se zvrtla. Žena vysklila hrncem tramvajovou zastávku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.