Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič na jižní Moravě otočil do protisměru auto s malými dětmi. Po nehodě ani nezastavil

Neohleduplné chování předvedl řidič na jižní Moravě, který se svým vozem zavinil dopravní nehodu. V hustém provozu bočně narazil do auta, kterým cestovala maminka s dvěma malými dětmi. Viník po nehodě ani nezastavil a z místa rychle ujel.

Nepříjemný zážitek připravil ženě s dětmi neznámý řidič, který seděl za volantem bílé octavie první generace. Nedaleko zámku ve Slavkově u Brna na Vyškovsku se v dopravní špičce pokusil z vedlejší silnice zařadit do fronty jedoucích aut. Manévr se mu ale nezdařil, protože pravděpodobně přehlédl malé červené auto.

Při tvrdém střetu otočil projíždějící vůz s dětmi na palubě do protisměru. „Šťastnou náhodou se při nehodě nikomu nic vážného nestalo. To ale nemohl vědět evidentní viník, který vůbec nezastavil, a navíc z místa pohotově ujel," informoval mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Dětští pasažéři zůstali po incidentu otřesení. Nikdo se ale nezranil a střet si vyžádal jen pomačkané plechy na voze. Dopravní policisté nyní žádají o pomoc s identifikací automobilu viníka. „Jestliže jste tuto nehodu viděli, nebo dokonce ji máte natočenou, neváhejte a kontaktujte nás na tísňové lince 158," dodal Vala.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky doprava, nehoda, policie, havárie, Jihomoravský kraj, Slavkov u Brna, okres Vyškov, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

ZAVŘÍT, AŽ ZČERNÁ - BEZ MILOSTI.!!!!!!!!!

Čtvrtek, 16. června 2022, 11:11Odpovědět

Řidič na jižní Moravě otočil do protisměru auto s malými dětmi. Po nehodě ani nezastavil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.