Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zábava muže z Brna. Při procházce shodil motorku

Zaparkovaná motorka v centru Brna upoutala pozornost neznámého vandala. Muž, který se místem ve večerních hodinách procházel, se rozhodl vybít si vztek na cizí věci a stroj bezdůvodně shodil na zem. Způsobená škoda šplhá do desetitisíců korun.

Nepříjemné zjištění čekalo majitele motocyklu značky Vespa, který si svůj dopravní prostředek zaparkoval na chodníku v brněnské ulici Koliště. Motorku totiž ráno našel poničenou. Co přesně se se strojem ve večerních hodinách na začátku května odehrálo, zachytila bezpečnostní kamera. O případu informovali policisté dnes.

Pořízený záznam ukazuje, že v těsné blízkosti motocyklu procházel neznámý muž. Mladík kráčící ulicí se pak z ničeho nic rozhodl chytit cizí stroj za řidítko a svalit jej na zem. „Na záběrech je také vidět, že za mladým mužem šla dvojice, která se po něm snaží uklízet. Pachatel způsobil škodu na skútru bezmála čtyřicet tisíc korun," informovala mluvčí jihomoravských policistů Andrea Cejnková.

Policisté si chtějí posvítit nejen na neznámého vandala, ale hledají také zmíněnou dvojici, která byla přímým svědkem události a skútr vracela zpět na kola. „Jakékoliv informace k osobám na záběrech prosím sdělte přes tísňovou linku 158," dodala Cejnková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Brno, Motorka, vandalismus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zábava muže z Brna. Při procházce shodil motorku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.