Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Šňupla jsem si pervitin a vypila tři litry růžového, vysvětlila žena řádění v Brně

Zfetovaná, opilá a vzteklá byla dvaadvacetiletá žena, když vyrazila na sraz se svým bývalým přítelem do brněnských Židenic. Schůzka nedopadla podle očekávání. Bývalka schytala od muže facku, po níž popadl dívku amok a rozmlátila vše, co jí přišlo pod ruku.

Někdejší pár zvolil místo k setkání dopravní uzel Stará osada. Muž se totiž chtěl mezi šalinami a autobusy se svou milou rozloučit, protože nastupuje do vězení. Nečekal ale, že jeho dřívější známost přijde na rande ve špatném rozpoložení. Zřejmě z nervozity se totiž už v poledne před večerním srazem intenzivně posilňovala růžovým vínem či pervitinem, což jí přivedlo do bojovné nálady. Ta naplno propukla poté, co situaci neustál její bývalý, když jí uštědřil facku. 

Po chvíli se pohádali a muž dal dívce facku. Slečna z místa utekla a jak tak utíkala, tak ji prý ovládl vztek a začala ničit vše, co ji přišlo pod ruku. Rozbila dvě domovní okna, výlohu prodejny, urazila asi čtyři zpětná zrcátka u zaparkovaných vozidel a shazovala popelnice, ty kupodivu zase postavila,“ popsal policejní mluvčí Andrea Cejnková

Ženě bylo po běsnění líto, že způsobila takovou škodu. Chování se snažila omluvit tím, že si šňupla nějaký pervitin a k tomu vypila tři litry vína. Ani tak se nevyhne potížím se zákonem. „Celková škoda ještě nebyla vyčíslena, ale již teď je zřejmé, že se bude jednat o několik desítek tisíc korun. Dívce tak může za poškození cizí věci hrozit i pobyt ve vězení a to až na jeden rok,“ dodala Cejnková. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Výtržnost, metamfetamin, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šňupla jsem si pervitin a vypila tři litry růžového, vysvětlila žena řádění v Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.