Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sousedce vyrvala vlasy a dala jí pár facek. Zasloužila si to, vysvětlila žena z Brna

Scénku jako vystřiženou z filmu zažila žena v brněnských Židenicích. Z poklidného posezení na zahrádce tamní restaurace ji vyrušila opilá sousedka. Místo přátelského pozdravu ale zaskočené soupeřce uštědřila několik ran pěstí a nebála se ani vyškubnout jí chomáč vlasů. Drsnou bitku ukončili až čtyři další návštěvníci podniku.

Uplakanou ženu našli brněnští strážníci sedět na schodech před židenickým pohostinstvím. Na místo je roztřeseným hlasem zavolala po útoku padesátnice, která bydlí ve stejné budově jako napadená. Žádné spory mezi sebou ale nikdy neměly. „Uvědomovala si jenom to, že sousedka nelibě nesla její nastěhování do stejného bytového domu,“ informoval mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Než se překvapená žena stihla rozkoukat, dostala několik ran pěstí. Sokyně se potom rozhodla, že zaskočené sousedce vyrve chomáč vlasů. Celou situaci zachránila až přihlížející čtveřice, která se agresorce odhodlala postavit do cesty. „Svědci hlídce potvrdili, že útok byl velmi drsný, nečekaný a bezdůvodný, “ sdělil. Zbitá žena nakonec kvůli nevolnostem, bolesti hlavy a zvracení skončila v rukou záchranářů.

Opilou ranařku našla městská policie v jednom z nedalekých domů. Přes okamžité prohlášení, že ví, proč za ní hlídka přišla, odmítala ukázat občanku. „Nejdřív tvrdila, že občanský průkaz nemá. Hned na to se ale opravila, že by ho možná našla, ale je tak starý, že nemá cenu ho vytahovat,“ dodal Ghanem. 

Na dotazy strážníků ohledně důvodu k odstartování potyčky odpověděla, že si sousedka zbít zasloužila. Žena je nyní podezřelá z trestného činu.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, krimi, rvačka, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sousedce vyrvala vlasy a dala jí pár facek. Zasloužila si to, vysvětlila žena z Brna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.