Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena v Brně odešla z diskotéky s cizím mužem. Nepamatuje si na to

Nepříjemnou dohru měla dámská jízda pro jednatřicetiletou ženu z Brna. Po večeři v restauraci zamířila s kamarádkami na diskotéku. Na chvíle strávené v klubu si ale už nepamatuje. Stejně jako na to, že odešla v doprovodu cizího muže, o kterého se zajímá policie.

Brněnští kriminalisté informovali o události, která se odehrála koncem dubna v Králově Poli, nyní. Nedaří se jim případ možného napadení vyřešit, a tak se obrátili s prosbou na veřejnost. Zajímá je zejména muž, který jde po ulici v doprovodu ženy. Ta se předtím bavila s kamarádkami. Zašly do restaurace a následně se bavily v hudebním klubu.

Od jisté doby si nedokázala vůbec vzpomenout, co se přihodilo a zřejmě to nebylo z důvodu požitého alkoholu. Z kamerových záznamů vyšlo najevo, že žena odcházela z podniku s neznámým mužem. Jiný muž ji pak prý našel ležet na zemi, naložil ji do vozidla a odvezl na služebnu městské policie,“ popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková

Vyšetřovatelé pracují na vyřešení už téměř měsíc. Zatím neúspěšně. „Celý případ je opředen mnoha neznámými a kriminalistům by nejvíce pomohlo hovořit s mužem, který ženu doprovázel. Jakékoliv informace k pohybu či pobytu muže na záběrech, prosím neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158,“ dodala Cejnková. 

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Pátrání, Napadení, Diskotéka, Ženy, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně odešla z diskotéky s cizím mužem. Nepamatuje si na to  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.