Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena z Brna ztratila peněženku s více než padesáti tisíci. Může za to kolega, vysvětlila

Štěstí v neštěstí si vybrala pětačtyřicetiletá žena, která se do dostala do velkých potíží kvůli roztržitosti a zapomnětlivosti kolegy. V podzemních garážích nechal na střeše auta její peněženku, v níž bylo kromě platební karty, dokladů také více než padesát tisíc korun. Vše ale vrátil poctivý nálezce.

Naditou peněženku plnou bankovek objevil šestadvacetiletý muž, který si předmětu všiml na zemi. Jakmile se mu nález dostal do rukou, zavolal na tísňovou linku 156, aby vše ohlásil městské policii. 

Po prohlédnutí celého obsahu strážníci objevili platební kartu, věrnostní průkazky, osobní dokumenty a celkem 54 696 korun. Ověřili si, že věci nepocházejí z trestné činnosti, a po sérii dotazů a telefonátů se jim podařilo sehnat kontakt na majitelku,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Pětačtyřicetileté ženě netrvalo dlouho a ihned dorazila na místo, aby si vyzvedla peněženku, v níž byla tržba. Vylíčila také, jak k nešťastné příhodě došlo. „Popsala veškeré předměty i přesnou částku, což byla tržba, o jejíž vyzvednutí požádala ten den svého spolupracovníka. Před odjezdem z garáží peněženku položil na střechu auta, zapomněl na ni a nechal ji spadnout,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Nález, Peníze, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena z Brna ztratila peněženku s více než padesáti tisíci. Může za to kolega, vysvětlila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.