Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Robin Hood brněnského Cejlu. Vykradl mercedes a věci rozdal kolemjdoucím

Brněnský Cejl má svého nového „hrdinu“, který po vzoru legendárního Robina Hooda bere bohatým a rozdává chudým. Muž v ulici vykradl automobil značky Mercedes. Ukořistěné věci následně rozdal kolemjdoucím. Děti si přišly pro plyšáky, dospělé zase potěšilo značkové oblečení či elektronika. Dobrodinci jsou nyní v patách policisté.

Na dubnový den se bude v centru moravské metropole nejspíše dlouho vzpomínat. Kolemjdoucí uviděl zaparkovaný bílý mercedes. Zkusil štěstí a vzal za klidu. K jeho překvapení se dveře otevřely, a tak se pustil do prohledávání vozu, v němž našel nejeden hodnotný předmět. Věci si ale neodnesl pro sebe, ale dal je lidu, který dary nadšeně přijímal. 

Prohledával vůz a nalezené věci rovnou rozdával zaskočeným kolemjdoucím. Děti tak s radostí přijímaly plyšáky, dopěli zase značkové oblečení, elektroniku nebo potraviny,“ popsal David Chaloupka, mluvčí policie, kteří o případu nyní informovali. 

Policisté a ani majitelka automobilu ale nesdíleli nadšení ulice a pachatele usilovně hledají. Kamery zachytily kamerové záznamy, na nichž je celá událost vidět. Vyšetřovatelé nyní žádají veřejnost o pomoc a obrací se také k Brňanům, kteří se materiálně obohatili. 

Majitelce vozu způsobil škodu téměř čtyřicet tisíc korun. Všechny obdarované proto žádáme, aby získané věci odevzdali policistům. Na lince 158 přivítáme také informace k totožnosti muže na videu,“ dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Cejl, Krádež, Mercedes-Benz, Robin Hood, elektronika, plyšák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robin Hood brněnského Cejlu. Vykradl mercedes a věci rozdal kolemjdoucím  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.