Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vandalovi v Brně nešlo nastoupit do šaliny. Vzteklým kopem rozbil dveře

Jihomoravští policisté pátrají po neznámém vandalovi, který jedním přesně mířeným kopem rozbil dveře tramvaje, do níž se pokoušel na poslední chvíli nastoupit. Po muži, který si svůj vztek vylil na prostředku brněnské hromadné dopravy, pátrají policisté.

Muž v tmavém oblečení přišel v časných ranních hodinách na tramvajovou zastávku na Mendlově náměstí v Brně. Incident odstartoval, když chtěl dotyčný na poslední chvíli nastoupit do již téměř odjíždějící tramvaje. Poté, co se jedny z dveří neotevřely, přeběhl rychle k druhým a silou je při zavírání zastavil. Při tom se ale rozhodl vylít si svůj vztek.

Silným kopem se trefil do skleněné výplně, která se následně rozsypala na zem. „Jakmile si uvědomil, co provedl, neznámý silák na nic nečekal a z tramvaje raději bleskově utekl. Dopravnímu podniku způsobil škodu za necelých dvacet tisíc korun, kdy je případ policisty vyšetřován pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci," uvedl mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

V krajním případě může vandalovi hrozit až rok za mřížemi. Hledaný muž je podle policistů zhruba 170 až 180 centimetrů vysoký ve věku od pětadvaceti do pětatřiceti let. Při činu byl oblečený do tmavé bundy s bílými pruhy na rukávech. „Přes hlavu měl nasazenou kapuci šedé barvy. Dále měl na sobě 3/4 kalhoty černé barvy a na nohou měl bílé boty s tmavým vodorovným pruhem na patách. Jestliže muže na záznamu poznáváte, volejte tísňovou linku 158," apeloval Vala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, vandalismus, tramvaj, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Ale češi umí nastupovat do šaliny jako lidi - musel to být neznalec brněnského prostředí.....asi dostal práci a byl z toho trochu nervozní........že musí tak brzy ráno vstávat.........a že si nebude moct dát ještě někde na stánku PNS pivko.......

Pondělí, 9. května 2022, 08:27Odpovědět

Vandalovi v Brně nešlo nastoupit do šaliny. Vzteklým kopem rozbil dveře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.