Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Nenapravitelný muž z Brna pořád krade. Naposledy čekal na šalinu se zametačem sněhu

Vycvičené oko prokázal policista z Brna. Když cestoval do práce, všiml si na zastávce starého známého potížisty, který nedávno opustil vězení. Tentokrát seděl na lavičce s kamarády s ukořištěným strojem na zametání sněhu, což přišlo kriminalistovi podezřelé.

Policista neváhal a přistoupil k dvaatřicetiletému muži a jeho příteli, aby se jich zeptal, proč čekají na šalinu s metačem sněhu, když je jaro. Navíc si uvědomil, že dotyčného dobře zná z minulosti, protože se dostal několikrát do problémů se zákonem a teprve před čtyřmi měsíci vylezl z cely. Na zastávku Životského proto přijeli i kolegové pozorného muže zákona, aby si podezřelé proklepli. Netrvalo dlouho a brzy bylo vše jasné. 

Z následného šetření vyšlo najevo, že dvaatřicetiletý muž v noci vnikl do garáže firmy v Jihlavské ulici, která slouží jako sklad a odcizil kartáč na odmetání sněhu v hodnotě bezmála třicet tisíc korun. Po stroji v garáži zůstala pouze prázdná krabice. Na zastávce s podezřelým se nacházela také žena, s tou se ovšem údajně potkal až nad ránem a s krádeží neměla nic společného,“ sdělila policistka Andrea Cejnková.

Nyní má zloděj s bohatou trestnou minulostí znovu policii co vysvětlovat. „Za přečin krádež mu může hrozit tentokrát až tříletý pobyt za mřížemi,“ dodal Cejnková.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Krádež, Zloděj, MHD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenapravitelný muž z Brna pořád krade. Naposledy čekal na šalinu se zametačem sněhu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.