Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Opilá řidička na jižní Moravě ujížděla policistům. Pak je zkoušela podplatit

Svých alkoholem ovlivněných rozhodnutí dnes pravděpodobně lituje žena, která se v pondělí střetla s policejní hlídkou na Břeclavsku. Nejenže za volant usedla opilá, ale také prchala před policisty a nakonec se je pokusila uplatit. Za opileckou eskapádu jí hrozí až šest let strávených za mřížemi.

Když se břeclavští policisté přiblížili k autu, které včera krátce před půlnocí stálo uprostřed úzké silnice v lese, zjistili, že je vůz nastartovaný. Za volantem objevili starší ženu. Než ji ale stihli oslovit, znenadání se rychle rozjela. Hlídka se okamžitě vydala automobil pronásledovat, opilá řidička ovšem stovky metrů odmítala zastavit. 

„Po krátkém pronásledování přece jen ujíždění vzdala, ale ani poté nebyla s ženou v autě rozumná řeč. Zjevně podnapilá řidička se totiž bezdůvodně odmítala podrobit zkouškám na alkohol i na drogy,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Žena situaci nezlepšila ani opakovanou nabídkou úplatku, kterým se policisty snažila obměkčit. Na policejní služebně poté nadýchala více než dvě promile alkoholu. Kromě řízení v opilosti je proto podezřelá z trestného činu podplácení, za který jí hrozí až šestiletý pobyt ve vězení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky doprava, opilost, policie, alkohol, Jihomoravský kraj, okres Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Opilá řidička na jižní Moravě ujížděla policistům. Pak je zkoušela podplatit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.